Uite Huawei Honor Magic Watch 2 pareri si pret Romania. Weekend-ul este in plina desfasurare 🙂 Cu aceasta ocazie ne-am hotarat sa postam ceva nou si interesant pe dragul nostru site.

Cum lansarile de telefoane mobile stagneaza in aceasta perioada a anului (din fericire nu mai este foarte mult pana la MWC Barcelona, 23 Februarie 🙂 ), ne-am decis sa ne indreptam privirea catre noul smartwatch Honor Magic Watch 2 al chinezilor de la Huawei.

Suntem increzatori ca azi vom face pe plac atat fanilor brand-ului, cat si persoanelor neutre 🙂 Afirmam asta deoarece device-ul poseda dotari hardware cool, un design trendy si un pret de bun simt (in general, smartwatch-urile de brand poseda niste preturi piperate).

Inainte de a va mentiona detalii despre cat costa dispozitivul (daca i se poate spune asa), vrem sa precizam ca Magic Watch 2 este inlocuitor pentru atractivul si interesantul Huawei Honor Watch Magic (a fost lansat in Noiembrie 2018).

# Honor Magic Watch 2 pareri – Putem spune ca denumirea noului model este usor ciudata 🙂 In loc de Honor Watch Magic 2 avem Honor Magic Watch 2. Asta nu prea conteaza 🙂

Legat de pret, noul device este la vanzare pe site-ul Huawei Honor din Olanda pentru suma de 189 euro (bratara din silicon). Modelul cu bratara din piele costa 209 euro. Ne putem astepta ca ceasul sa soseasca in curand in Romania pentru aproximativ 910 lei.

Si acum haideti sa parcurgem impreuna principalele aspecte forte ale acestui nou gadget. Va asiguram ca merita sa petreceti alaturi de noi urmatoarele minute 🙂

Huawei Honor Magic Watch 2 pareri

# Honor Magic Watch 2 pareri – Display AMOLED cu tehnologie Always-On; carcasa eleganta

Ne pare bine sa vedem ca producatorul a pus mult focus pe afisajul acestui device. Avem un display AMOLED in forma de cerc (touch capacitiv) dotat cu diagonala de 1.39 inci, rezolutie de 454×454 pixeli si densitate pixeli de 326PPI. Nu e rau deloc 🙂

Faptul ca display-ul foloseste tehnologie AMOLED este oarecum o garantie ca afisajul se va descurca bine pe partea de luminozitate. Asta este important intr-un device de acest gen.

Pe noi ne bucura faptul ca ecranul nu duce lipsa de tehnologie Always On. Intr-un device de acest gen, aceasta functie este foarte utila (fara nici o exagerare). Practic, datorita functiei AOD, afisajul este permanent activ iar asta iti permite sa verifici simplu si rapid data/ora.

In mod evident ca functia Always-On isi cere drepturile atunci cand vine vorba de consum energie. Huawei a pus la socoteala acest aspect si a incorporat in device un acumulator de 455mAh. Putem spune ca avem de-a face cu o baterie destul de mare 🙂 (pentru un gadget de acest gen).

# Honor Magic Watch 2 pareri

Conform Huawei, bateria este capabila sa reziste pana la 14 zile. Ca sa fim sinceri, aceasta valoare este cam optimista. Insa, daca ceasul poate asigura jumatate din acea valoare, noi ne declaram multumiti 🙂

Revenim la ecran si va informam ca sunt disponibile cateva teme de ceas cu look atractiv (era culmea ca acestea sa nu arate bine). Nimic iesit din comun pana aici.

Aspectul interesant e faptul ca utilizatorul poate seta ca in background sa fie afisata o imagine diferita (pozele stocate in telefon) de fiecare data cand ecranul este activat. Interesant 🙂

Parasim ecranul si aruncam privirea catre carcasa ceasului. Producatorul chinez a inchegat un corp compus din materiale semi-premium. Avem un cadru metalic cu look elegant si o parte din spate confectionata din plastic durabil. Partea frontala este invelita cu sticla.

Huawei Honor Magic Watch 2 pareri

# Honor Magic Watch 2 pareri – Cele mai interesante functii si dotari

Demaram in forta acest capitol al articolului prin a va preciza ca Honor Magic Watch 2 dispune de GPS + GLONASS si de diversi senzori care de care mai utili: puls/ritm cardiac (senzor optic performant), accelerometru, giroscop, barometru, lumina ambianta si compas.

Toate acele elemente fac ca device-ul sa poata monitoriza cu precizie diversi parametri cu tenta sportiva (traseul parcurs, numarul de pasi parcurs, viteza de deplasare, bataile inimii, inaltime etc).

In software-ul dezvoltat de Huawei sunt incluse 15 moduri de fitness (alergare, mers la pas normal, inot, mersul cu bicicleta etc) care sunt utile pentru cei care practica frecvent diverse activitati sportive. Interesant 🙂

Smartwatch-ul vine preinstalat cu aplicatie care este focusata pe partea de alergare. Aplicatia pune la dispozitie trasee de alergare, ceea ce este foarte cool (banuim ca asta este realizat cu ajutorul GPS-ului).

# Honor Magic Watch 2 pareri – Device-ul dispune de player audio care iti permite sa rulezi muzica stocata pe memoria interna de 4GB a ceasului. Pe site-ul oficial se mentioneaza ca se pot conecta wireless prin bluetooth castile Honor Sport Pro. Noi speram ca prin bluetooth pot fi conectate la ceas orice tip de casti (ar fi pacat ca asta sa nu fie posibil).

Va mentionam ca ceasul incorporeaza difuzor si microfon, ceea ce-ti permite sa realizezi convorbiri telefonice. Pentru asta este necesar ca ceasul sa fie conectat prin bluetooth la un smartphone. O chestie utila pentru cei care obisnuiesc sa vorbeasca in difuzorul extern al telefonului 🙂

Va informam ca pe gadget este incorporata conexiunea Bluetooth 5.1.

Ceasul dispune de diverse aplicatii utile (vreme, alarma, cronometru etc) si te notifica atunci cand primesti pe smartphone mesaje, apeluri, mail-uri etc. Banuim ca datorita difuzorului incorporat, notificarile primite pe ceas emit o alarma audio.

UITE RESTUL DE CARACTERISTICI TEHNICE

  • Chipset – Huawei Kirin A1
  • Conectivitate NFC
  • 2 butoane fizice (functii de up si down)
  • Durabilitate la apa (5ATM)
  • Dimensiuni si greutate – 45.9mm x 45.9 x 10.7 mm si 41 grame
  • Bratara din policarbonat sau din piele
  • Accesorii – suport de incarcare, cablu de incarcare

GANDURI DE FINAL

Noul Honor Magic Watch 2 aduce design si functii premium la un pret decent. Marile plusuri sunt display-ul AMOLED (cu always-on) si numarul generos de senzori. Asteptam cu nerabdare ca ceasul sa ajunga la noi in tara 🙂

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).