MediaTek Helio X25

Cel mai puternic telefon Meizu va fi dotat cu o capacitate uriasa de memorie RAM si procesor MediaTek de ultima generatie. Meizu Pro 6 va avea la interior 6GB RAM si procesor ultra performant MediaTek Helio X25.

Acest procesor a fost realizat de MediaTek in colaborare cu Meizu si este folosit exclusiv de Meizu Pro 6. MediaTek Helio X25 este un procesor cu 10 nuclee si lucreaza la frecventa maxima de 2.5GHz. Acest procesor este ajutat de o placa grafica cu frecventa de 850Mhz.

In primul articol despre smartphone-ul Meizu publicat cu cateva zile in urma mentionam faptul ca telefonul o sa vina cu procesor Samsung Exynos 8890 de 2.3GHz si o sa fie oferit in variante cu 4GB RAM si 6GB RAM. Cel mai probabil modelul cu 4GB RAM o sa fie echipat cu procesorul Samsung. Meizu Pro 6 o sa fie prezentat oficial in luna Aprilie.

Specificatii pentru Meizu Pro 6

  • Ecran curbat cu rezolutia 1920×1080 si tehnologie 3D Touch
  • Procesor Deca Core MediaTek Helio X25 de 2.5GHz; 6GB RAM/128GB stocare
  • Procesor Octa Core Samsung Exynos 8890 de 2.3GHz; 4GB RAM/64GB stocare
  • Android 6.0 Marshmallow cu interfata Flyme 6.0
  • Procesor audio dedicat
  • Baterie cu tehnologie de incarcare rapida

Via: Gsmarena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).