gta 5

Celebrul joc open world GTA 5 a fost lansat in Septembrie 2013. Chiar daca de la data lansarii si pana acum au trecut 2 ani jumate, GTA 5 este in continuare unul dintre cele mai bine vandute jocuri video din lume. Anul acesta in luna Ianuarie singurul joc care a depasit GTA 5 ca vanzari a fost Call of Duty: Black Ops 3.

In ultimii doi ani luna Ianuarie a adus pentru Grand Theft Auto 5 vanzari din ce in ce mai mari. In Ianuarie 2014 jocul a fost al cincilea cel mai bine vandut joc din lume. In Ianuarie 2015 jocul a ocupat pozitia a treia urmand ca in Ianuarie 2016 sa fie al doilea cel mai bine vandut joc din lume.

In luna Ianuarie GTA 5 a depasit ca numar de vanzari jocuri precum Star Wars Battlefront, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege si inclusiv Fallout 4.

De la data lansarii si pana acum GTA 5 s-a vandut in peste 60 milioane de copii. Acest numar reprezinta vanzarile inregistrate pe toate platformele: PC, PS3, PS4, Xbox 360 si Xbox One. In primele 24 ore de la data lansarii jocul a fost vandut in peste 11 milioane de copii.

Sursa: Engadget.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).