Gresso Regal Case este foarte posibil ca in acest moment sa fie cea mai scumpa husa pentru iPhone 6. Accesoriul este disponibil in 2 variante: un model ce costa 1000 dolari si are pe partea din spate insertie din titaniu si un model de 1500 dolari ce are insertie de aur galben sau alb de 18 karate cu greutatea de 3 grame.

Husa este fabricata din titaniu, este realizata partial manual si este disponibila intr-un numar limitat de exemplare, 999. Fiecare dintre huse are inscriptionat un numar individual. Cand se realizeaza comanda, clientul poate alege ce numar sa fie inscriptionat pe partea din spate.

gresso 1

gresso 2

gresso 3

gresso 4

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).