gionee s6 1

Producatorul chinez Gionee a lansat smartphone-ul Gionee S6 prin luna Noiembrie a anului trecut. La data lansarii telefonul era la vanzare doar pentru piata din China.

Iata insa ca telefonul se vinde si in afara Chinei. Gionee S6 in acest moment a ajuns in India iar dupa parerea mea smartphone-ul va ajunge sa fie vandut foarte curand si in Europa.

Eu cred ca terminalul va fi adus si la noi, poate nu pe cale oficiala insa de magazine online precum QuickMobile sau eMAG.

gionee s6 4

Gionee S6 are un design super reusit. Carcasa din metal este eleganta iar ca si aspect pot sa zic ca arata foarte bine. Smartphone-ul are doar 6.9 milimetri in grosime si este super usor.

Partea din fata, ce gazduieste un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezolutia 1280×720, are look modern si butoane de control de tip capacitiv.

gionee s6 2

In corpul metalic gasim hardware nou si excelent ca si configuratie. Procesorul este unul cu 8 nuclee de la MediaTek. Acesta lucreaza la frecventa de 1.3GHz. Cantitatea de memorie RAM este una generoasa, 3GB. Stocarea interna este si ea foarte ok la 32GB.

Ce este de apreciat la acest telefon e faptul ca include port USB de tip C. Acest port de noua generatie incarca bateria de 3150mAh foarte rapid si ofera viteze excelente la transferul de date.

gionee s6 6

Camera foto principala de pe Gionee S6 are senzor de 13 Megapixeli si este echipata cu functia utila de autofocus rapid. Camera mai are si blitz LED.

Gionee S6 este clar un telefon reusit. Faptul ca vine cu pret de doar 266 dolari face ca smartphone-ul sa fie unul super atractiv.

gionee s6 1

gionee s6 3

Sursa: AndroidHeadlines.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).