Conform unor informatii aparute pe pagina oficiala de Facebook a Gionee, compania chineza urmeaza a lansa in perioada urmatoare smartphone-ul Marathon M4 ce va include baterie cu capacitatea impresionanta de 5000 miliamperi.

Conform spuselor producatorului, bateria ofera o perioada de standby de pana la 463 ore si un timp de convorbire de pana la 65 ore. Pe langa asta, Gionee Marathon M4 va avea carcasa din metal si conexiune 4G LTE.

Gionee Marathon M4

In ceea ce priveste specificatiile hardware, smartphone-ul e posibil sa includa ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, 1.5GB RAM, 16GB stocare interna, camera foto de 8 Megapixeli si camera frontala de 5 Megapixeli.

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).