Gionee Elife E8 a debutat in mod oficial pe piata din India. Smartphone-ul face parte din categoria premium datorita constructiei si a specificatiilor hardware de top. Smartphone-ul va fi pus la vanzare din data de 12 Octombrie pentru suma de aproximativ 539 dolari.

Gionee Elife E8 are carcasa metalica si ecran AMOLED cu diagonala de 6 inch si rezolutie QHD, 2560×1440. La interior regasim un procesor octa core MediaTek Helio X10 cu frecventa la 2.2GHz, 3GB RAM si 64GB stocare. Pe partea de software, sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop.

Smartphone-ul mai include senzor de amprenta, camera principala de 24 Megapixeli capabila sa filmeze la rezolutia 4K, camera frontala de 8 Megapixeli cu autofocus si baterie de 3500 miliamperi.

gionee elife

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).