Producatorul de memorii GeIL va introduce pe piata seria de memorii RAM DDR4 intitulata Super Luce. Cu ce ies in evidenta aceste memorii este faptul ca sunt dotate cu lumini de tip LED ce sunt localizate in partea de sus a radiatoarelor.

Luminile LED functioneaza in felul urmator: la temperaturi de sub 40 grade lumina LED se va aprinde de 13 ori pe minut. Cu fiecare crestere a temperaturii cu cate 5 grade LED-ul se va aprinde de 60, 80, 120 si 200 ori pe minut. Limita maxima este atinsa la o temperatura de peste 55 grade.

Seria de memorii DDR4 GeIL Super Luce va fi disponibila in urmatoarele configuratii: DDR4 cu frecventa de la 2666 MHz pana la 3400 MHz si capacitati de pana la 64GB. Data de introducere pe piata este sfarsitul lunii Aprilie.

geill 2

geill 3

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).