Compania americana Garmin a scos pe piata un gadget dedicat persoanelor pasionate de sport si de miscare intensa in general. Noul device poarta numele de Garmin Vivosmart HR+ si este un ceas inteligent ce memoreaza diverse date utile privind exercitiul fizic in care esti implicat.

Garmin Vivosmart HR+ 1

Vivosmart HR+ are GPS incorporat ce ajuta la masurarea exacta a distantei parcurse si ofera detalii despre ora si locul ideal pentru diverse activitati. In cadrul aplicatiei Garmin Connect, utilizatorul poate vizualiza o statistica completa cu toate activitatile fizice desfasurate in ultima perioada.

Ceasul dispune de senzor Garmin Elevate ce masoara pulsul si bataile inimii. Aparatul tine evidenta la numarul de pasi, caloriile arse, numarul de trepte urcate si intensitatea exercitiului fizic.

Garmin Vivosmart HR+ 2

Garmin Vivosmart HR+ este dotat din fabrica cu display tip always -on (ecranul este pornit tot timpul) care este perfect vizibil in lumina intensa a soarelui. Ceasul este rezistent la apa cu o adancime de pana la 5 atmosfere.

Dispozitivul inteligent recunoaste automat diverse tipuri de miscare precum: mers normal, alergare, mersul cu bicicleta, inotul si antrenamentul pe o bicicleta de camera.

Garmin Vivosmart HR+ 4

Display-ul folosit de Garmin are rezolutia la 160×68 pixeli. Daca gadget-ul este imperecheat cu un smartphone, utilizatorul poate receptiona mesaje SMS, apeluri vocale, email-uri si notificari de pe retelele de social media (Facebook, Google+).

Pe ecran este afisata o bara de miscare al carei rol este sa iti aduca aminte sa ramai activ. Device-ul poate inclusiv vibra cand detecteaza ca nu te afli in miscare.

Garmin Vivosmart HR+ 3

Bateria de la interior este reincarcabila si ofera o autonomie de pana la 5 zile. Garmin Vivosmart HR+ este oferit in culoare gri, mov sau albastru. Pretul este de 220 dolari.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).