Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition 1

Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition, model dedicat jocurilor olimpice de vară de la Rio de Janeiro, este prezentat oficial de sud-coreeni de la Samsung. Inainte de debutul oficial, modelul si-a facut aparitia pe site-ul Samsung din Germania.

Din punct de vedere estetic, noul gadget arata deosebit. Toate cele 5 culori de pe logo-ul jocurilor olimpice (albastru, negru, rosu, galben si verde) se regasesc pe smartphone.

Culoarea predominanta este negru iar pe zona din spate regsim logo-ul jocurilor olimpice imprimat in albastru si inelul camerei foto colorat tot in albastru.

Butonul fizic de Home si difuzorul plasat deasupra display-ului au insertii de culoare galbena. Tastele de volum vin in verde iar butonul de pornire/deblocare este colorat in rosu.

Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition 3

Samsung a facut mici modificari si in segmentul de software. Terminalul are preinstalat aplicatia Rio 2016 si vine cu diverse customizari: imagini de fundal speciale si interfata software in culorile jocurilor olimpice. Specificatiile smartphone-ului sunt identice cu ale variantei standard de Samsung Galaxy S7 Edge.

Fiecare atlet care participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro va primi cadou smartphone-ul Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition si o pereche de casti fara fir.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze smartphone-ul, Samsung pune la dispozitie un numar limitat de 2016 exemplare. Telefonul va fi pus spre vanzare din data de 18 Iulie in regiuni precum SUA, Brazilia, China, Germania si Korea.

Pretul nu a fost anuntat insa ne asteptam sa fie unul destul de piperat. Mai jos puteti urmari un scurt clip de prezentare a smartphone-ului Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition.

Via: Gsmarena.com Sursa: Samsung

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).