Far Cry Primal 1

Noul joc Far Cry Primal urmeaza a fi lansat pe 1 Martie pentru console si PC. Din cate se pare jocul are cerinte hardware foarte ridicate.

Pentru gameplay la rezolutia 1920×1080 si 75-90 fps e nevoie de monstrul de placa video GeForce GTX Titan X. Ca si specificatii, placa video e foarte impresionanta. GeForce-ul are 12GB GDDR5 si lucreaza pe interfata de 384 bit.

Cu toate ca placa este super bine echipata, ea nu poate duce jocul Far Cry Primal la rezolutia 4K cu mai mult de 30 fps. Rezolutia mare la care GeForce GTX Titan X se descurca cel mai bine in Far Cry este de 2560×1440. La aceasta rezolutie placa scoate in jur la 60fps.

Sursa: Tweaktown.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.