elephone 1

Incepand de azi firma chineza Elephone da drumul la precomenzi pentru super smartphone-ul Elephone Vowney. Device-ul include specificatii hardware de top si un pret de achizitie foarte bun, 300 dolari pentru varianta cea mai performanta.

Acest model de Elephone Vowney este echipat cu ecran de 5.5 inch cu rezolutia 2560×1440, 4GB RAM si 32GB stocare interna. Procesorul este un octa core MediaTek Helio X10 de 1.9GHz iar camera foto principala este de origine Sony si are senzor de 21 Megapixeli. Aceasta include phase-detection autofocus si poate filma la rezolutia 4K cu 30fps.

Bateria are capacitatea de 4000 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.1. Elephone Vowney vine echipat cu senzor de amprenta iar carcasa este complet din metal.

Varianta mai ieftina a acestui smartphone, Elephone Vowney Lite poate fi precomandata pentru 240 dolari si include: ecran de 5.5 inch Full HD si 3GB RAM. Restul de specificatii hardware sunt identice cu ale modelului standard.

elephone 4

elephone 3

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).