mouse 1

Firma japoneza Elecom a lansat primul mouse wireless cu receiver USB de tip C. Elecom M-BL26DBC are un design compact si vine cu 5 butoane. Mouse-ul functioneaza cu PC-uri ce au in dotare port USB de tip C.

Elecom M-BL26DBC foloseste frecventa radio de 2.4GHz si functioneaza la o distanta de pana la 10 metri fata de receiver. Mouse-ul are senzor optic de tip BlueLED de 1200/2400dpi.

Mouse-ul este compatibil cu Windows Vista/ 7/8/10 si Mac OS X 10.10. Greutatea este de 74 grame fara baterii iar device-ul este oferit in 3 culori: negru, argintiu si auriu.

Elecom M-BL26DBC va fi vandut de pe la mijlocul lui Noiembrie la pretul de 53 dolari.

mouse 3

mouse 2

Sursa: Guru3D

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).