Xiaomi Mi 5, noul telefon din clasa premium al binecunoscutei firme din China, urmeaza a se lansa in perioada urmatoare. Conform diverselor informatii aparute in mediul online, Xiaomi Mi 5 e posibil sa includa:

-Ecran de 5.2 inch cu rezolutie QHD (2560×1440), Procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu frecventa la 2.7GHz, 3GB RAM memorie, Stocare interna de pana la 64GB, Camera foto de 16 Megapixeli, Camera frontala de 8 Megapixeli si o baterie cu capacitatea de 3,600 miliamperi.

De asemenea e foarte posibil ca Xiaomi Mi 5 sa vina echipat cu senzor de amprenta. Xiaomi a brevetat un patent prin care senzorul de amprenta va fi implementat direct in butonul de „Home” al smartphone-ului.

xiaomi mi5

 

Xiaomi-Mi5

Sursa: MIUI

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).