galaxy tab s 2Samsung Galaxy Tab S este in prezent una dintre cele mai bune tablete pe care Samsung le are in oferta. Display-ul de rezolutie ridicata (2560 x 1600), hardware-ul performant si dimensiunile compacte fac din Samsung Galaxy Tab S o tableta excelenta. Device-ul a fost lansat in luna Iulie a anului trecut.

Din cate se pare, conform zvonurilor, Samsung planuieste sa lanseze un succesor si anume Samsung Galaxy Tab S2. Noua tableta va fi oferita in doua versiuni: una cu diagonala de 8 inch si una de 9.7 inch. Potrivit informatiilor ce au aparut pe internet, Galaxy Tab S2 va avea o constructie premium, materialul folosit fiind metalul. Din punct de vedere al specificatiilor se asteapta urmatoarele:

– Display de tip 4:3 Super Amoled cu rezolutia 2048 x 1536, Procesor Exynos pe 64 bit, 3GB RAM, 32GB stocare interna, slot microSD, Sistem de operare Android 5.0.2 Lollipop, Camera principala de 8 Megapixeli, Camera secundara de 2.1 Megapixeli

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).