galaxy-s6-edge

In mediul online au aparut informatii ce indica faptul ca Samsung e posibil sa lanseze in perioada urmatoare o varianta de Galaxy S6 cu diagonala mai mare intitulata Samsung Galaxy S6 Plus.

Conform zvonurilor, initial Samsung urma sa introduca noul telefon la festivalul de tehnologie IFA ce se desfasoara in Berlin intre 4-9 Septembrie. Insa din cate se pare, noile zvonuri aparute releva faptul ca Samsung vrea sa grabeasca lansarea a Galaxy S6 Plus, urmand ca telefonul sa isi faca aparitia in luna Iunie.

Informatiile aparute indica faptul ca Samsung Galaxy S6 Plus va avea ecran curbat de tip dual-edge cu diagonala de 5.4 sau 5.5 inch. Inca nu sunt detalii in ceea ce priveste rezolutia display-ului, insa eu cred ca Samsung va opta pentru un ecran Quad HD (2560×1440 sau 2560×1600).

Procesorul e posibil sa fie un hexa-core Snapdragon 808, 32GB stocare interna, camera foto de 16 Megapixeli si camera frontala de 5 Megapixeli.

Ramane de vazut daca Samsung Galaxy S6 Plus isi va face aparitia in decursul acestei luni.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).