Conform unor informatii aparute recent, smartphone-ul Elephone P9000 va fi lansat pe piata din China pe 20 Octombrie. Noul telefon e posibil sa vina echipat cu cel mai performant procesor din portofoliul celor de la Mediatek.

Procesorul cu 10 nuclee MediaTek Helio X20 urmeaza a fi lansat prin aceasi perioada cu smartphone-ul Elephone P9000. MediaTek Helio X20 consta din 2 Cortex A72 cu frecventa la 2.5 GHz, 4 Cortex A53 cu frecventa la 2 GHz si 4 Cortex A53 cu frecventa la 1.4 GHz.

In ceea ce priveste restul de specificatii ale Elephone P9000, telefonul e posibil sa vina cu un ecran de 5.5 inch si rezolutie 1920×1080, 4GB RAM, 32GB stocare interna, camera foto principala de 20.7 Megapixeli si camera frontala de 8 Megapixeli.

Sistemul de operare preinstalat cel mai probabil va fi Android M. Cea mai recenta versiune a binecunoscutului sistem de operare de la Google cel mai probabil va vedea lumina zilei prin luna Septembrie sau in cel mai rau caz Octombrie. Bateria smartphone-ului Elephone va avea capacitatea de 3100 miliamperi.

Nu mai este foarte mult pana in Octombrie, asa ca ramane de vazut daca aceste informatii se vor dovedi a fi adevarate.

mediatek 1

mediatek 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).