Smartphone-ul OnePlus 2 urmeaza a fi lansat in perioada urmatoare. Noul device al companiei OnePlus include procesor Snapdragon 810, port USB de tip C si va veni cu un pret de achizitie de 450 dolari.

Inca nu sunt informatii oficiale privind diagonala si rezolutia ecranului si camerele foto. Conform zvonurilor, OnePlus 2 va include ecran de 5.5 inch cu rezolutia 1920×1080. Camera principala e posibil sa fie de 16MP cu blitz dual LED capabila de filmare la rezolutia 4K iar camera frontala de 5MP.

Un aspect interesant legat de smartphone este ca include 4GB RAM DDR4. Anuntul a fost publicat pe forumul oficial al companiei. Noua memorie DDR4 ofera o latime de banda dubla fata de memoria DDR3.

oneplus 2

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).