dragonbox-pyra

Consola de gaming portabila DragonBox Pyra este un device foarte special care insa se adreseaza unei nise relativ restranse. Gagdet-ul are sistem de operare Linux si poate functiona ca emulator PlayStation 1, PSP (PlayStation Portable), Nintendo 64 si Gameboy DS.

In zona de hardware, DragonBox Pyra are procesor dual core Texas Instruments OMAP 5432, ecran de 5 inch cu rezolutia 720p si 2GB RAM. Consola portabila include baterie de 6000 miliamperi, port USB 3.0 si USB 2.0, port microUSB 3.0 si slot microSD. Avem de asemenea tastatura de tip QWERTY cu taste iluminate si butoane dedicate pentru gaming.

Gratie portului micro HDMI din dotare, DragonBox Pyra poate fi conectat la monitor sau televizor. In zona de conectivitate device-ul include WiFi 802.11a/b/g/n si Bluetooth 4.0. Consola este disponibila la precomanda intr-un numar limitat de exemplare (200 bucati) la pretul de 290 euro.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).