Agentia de certificare a device-urilor mobile din China, TENAA, a publicat specificatiile hardware ale viitorului smartphone OnePlus X. Cel mai probabil aceste specificatii sunt cele finale.

OnePlus X are un ecran de tip OLED cu diagonala de 5 inch. Rezolutia display-ului este 1920×1080 cu o densitate de pixeli ce se situeaza la 441ppi. Procesorul de pe OnePlus X este Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.0GHz.

In ceea ce priveste restul de specificatii furnizate de catre TENAA avem: 3GB RAM, 16GB stocare interna, camera principala de 13 Megapixeli, camera frontala de 8 Megapixeli si slot microSD. Smartphone-ul masoara in grosime 6.9 milimetri si are o greutate de 138 grame. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1.

OnePlus X e posibil fie prezentat oficial pe data de 27 Octombrie.

oneplus x tenaa 1

oneplus x tenaa 2

oneplus x tenaa 3

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).