Huawei-Y6

Pe internet au aparut informatii neoficiale despre un viitor telefon pe care producatorul chinez Huawei planuieste sa-l lanseze spre sfarsitul lunii Iulie. Avem de-a face cu un smartphone din categoria entry level intitulat Huawei Y6 Scale. Conform detaliilor publicate online, device-ul va costa 165 dolari.

In aceasta suma avem specificatii hardware decente. Smartphone-ul include ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor quad core Snapdragon 210, 1GB RAM si 8Gb stocare. Huawei Y6 Scale va fi echipat cu slot microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 iar bateria are capacitatea de 2200 miliamperi.

Device-ul va avea carcasa din plastic cu o grosime de 8.3 milimetri. Camera frontala are un senzor de 2 Megapixeli iar camera principala este de 8 Megapixeli. De metionat este ca Huawei Y6 Scale va oferi suport pentru conectivitatea 4G LTE.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).