In luna Octombrie in cadrul festivalului de tehnologie Dell World 2015, e foarte probabil ca producatorul american sa prezinte noua tableta intitulata XPS 12. Device-ul face parte din zona premium fiind echipat cu ecran Sharp de 12.5 inch cu rezolutia 4K.

La interior regasim un procesor Intel Core M Skylake, 4GB RAM memorie iar in ceea ce priveste zona de conectica, device-ul are inclus 3 porturi USB de tip C. Dell XPS 12 este echipat cu tastatura detasabila, camera principala de 8 Megapixeli si camera frontala de 5 Megapixeli.

Pe langa specificatii hardware avem si un set de imagini pentru presa cu tableta Dell XPS 12:

dell xps 12dell xps 12 1 dell xps 12 2 dell xps 12 3

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).