Cougar ATTACK X3 1

Cougar ATTACK X3 e o tastatura de gaming foarte interesanta ce a fost lansata recent. Tastatura este una solida cantarind in jur la 1kg.

Ea este construita pe structura din aluminiu, ceea ce mie mi se pare a fi un lucru excelent mai ales in sesiunile intense de gaming unde de obicei o tastatura de acest gen trebuie sa suporte destul de multe (lovituri, apasari intense, socuri etc).

Cougar ATTACK X3 3

Ca si design pot spune ca arata foarte bine. Tastatura este destul de mare, are taste ce pot fi iluminate in alb sau rosu iar partile din aluminiu ce sunt la vedere arata excelent.

Pentru o aderenta si stabilitate maxima, piciorusele de sustinere au insertii de cuciuc.

Cougar ATTACK X3 10

Tastele sunt mecanice ele oferind o senzatie placuta la apasare. Ele sunt foarte performante avand un timp de raspuns de 1ms.

Cougar ATTACK X3 are memorie dedicata in care pot fi salvate setarile pentru 3 profile.

Cougar ATTACK X3 6

Tastatura vine cu software dedicat care are o interfata cu grafica frumoasa si care permite realizarea de diverse setari.

Cougar ATTACK X3 4

Cougar ATTACK X3 functioneaza excelent in jocuri de tip shooter, strategie, MOBA si MMORPG. Ea se conecteaza la calculator prin cablul USB ce are o lungime de 1.8 metri.

In opinia mea gadget-ul are pret destul de bun. Tastatura va fi pusa la vanzare pe la mijlocul lunii Decembrie la pretul de aproximativ 140 euro.

Cougar ATTACK X3 5
Cougar ATTACK X3 8

Cougar ATTACK X3 9

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).