brabus 1

Tuner-ul german Brabus, care se ocupa strict de modificarea diverselor modele de Mercedes, a prezentat kitul B63S 700 pentru Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe.

Puterea standard a SUV-ului AMG este de 576 cai putere. Kitul Brabus urca numarul de cai pana la 690. Cuplul masinii a fost crescut pana la aproape 1000 Nm (960). Enorm de multa putere pentru o masina de acest gen.

Cu toate ca bolidul se apropie de 2 tone, Brabus 700 ajunge la 100 km/h in doar 4 secunde. Viteza maxima este limitata la 300 km/h.

Performantele uluitoare ale acestei “caramizi” se datoreaza in primul rand celor doua turbine mari. Pe langa asta Brabus a inlocuit sistemul de evacuare cu unul performant, injectoarele si sistemul de aprindere au fost remapate iar teava de esapament metalica este una sport.

Exteriorul lui Brabus 700 nu a fost neglijat. Brabus a instalat un kit aerodinamic foarte aratos care insa este si practic. El imbunatateste stabilitatea si controlul bolidului.

Suspensia pe aer AIRMATIC a fost si ea modificata astfel incat soferul poate reduce garda la sol in caz ca se doreste un condus mai sportiv.

brabus 2
brabus 3
brabus 4
brabus 5
brabus 6
brabus 7
brabus 8

Sursa: Carscoops.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.