Producatorul american BLU a lansat pe piata locala noile smartphone-uri intitulate Energy 2 si Energy X. Device-urile fac parte din zona de buget insa cu toate acestea ele atrag atentia datorita bateriilor din dotare de capacitati impresionante.

blu 5

BLU Studio Energy 2 include o baterie de 5000 miliamperi si poate fi achizitionat de pe Amazon pentru pretul de 180 dolari. Restul de specificatii pe care smartphone-ul le cuprinde:

-ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor quad core MediaTek MT6735 de 1.3GHz, 1.5GB RAM, 16GB stocare si slot micro SD. Camera foto principala este de 8MP iar camera frontala de 5MP. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 Lollipop.

blu 6

BLU Energy X are in dotare o baterie cu capacitatea de 4000 miliamperi. Smartphone-ul este disponibil pe Amazon la pretul de 109 dolari. Smartphone-ul include:

-procesor quad core de 1.3GHz, ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, 1GB RAM, 8GB stocare interna si slot microSD. Camera principala are senzor de 8MP iar camera frontala este de 2MP. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 5.1.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).