blackberry priv 3

BlackBerry Priv este unul dintre cele mai frumoase si mai performante telefoane lansate in 2015. Telefonul are de asemenea si un pret pe masura, costand in jur la 800 dolari.

blackberry priv 1

Cu toate ca avem de-a face cu un telefon foarte special, asta nu a oprit firma taivaneza Karalux sa realizeze o editie speciala de BlackBerry Priv.

Karalux este o companie care se ocupa cu placarea cu aur de 24 karate a diverse produse, in special telefoane mobile din categoria premium precum Samsung Galaxy S6 Edge, iPhone 6 etc.

Modelul de BlackBerry Priv placat cu aur de 24 karate costa in jur la 1100 dolari. Procedura de placare cu aur este una destul de complicata datorita modului in care telefonul este construit si dureaza in jur la 6 ore.

Cei de la Karalux au pus aur pe marginile ecranului, pe partea de deasupra in zona unde se afla camera frontala, zona din spate a tastaturii glisante si camera foto. Inclusiv butoanele au fost placate cu aur de 24 karate.

blackberry priv 2

blackberry priv 3

blackberry priv 4

blackberry priv 8

blackberry priv 5

blackberry priv 6

Sursa: Karalux.net Via: Gsmarena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).