blackberry priv 2

Primul smartphone cu Android al companiei canadiene BlackBerry a fost pus la precomanda in Europa si mai exact pe piata din Anglia. BlackBerry Priv este listat pe magazinul online Carphone Warehouse iar pretul este de 580 lire pentru varianta la liber.

Conform informatiilor oferite de site-ul englezesc, BlackBerry Priv are ecran de 5.4 inch curbat in ambele parti cu rezolutia 2560×1440, procesor cu 6 nuclee Snapdragon 808 de 1.8GHz, chip grafic Adreno 418, 3GB RAM, 32GB stocare interna si slot microSD, ce permite carduri cu capacitatea de pana la 2TB.

Smartphone-ul sta foarte bine in zona de foto avand in dotare o camera de 18 Megapixeli Schneider-Kreuznach si o camera frontala de 2 Megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 iar bateria are capacitatea de 3410 miliamperi.

BlackBerry Priv cel mai probabil va fi lansat in mod oficial in luna Noiembrie.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).