blackberry 1

Primul smartphone BlackBerry cu sistem de operare Android urmeaza fi pus spre vanzare din data de 6 Noiembrie. Telefonul intitulat BlackBerry Priv in acest moment este disponibil la precomanda in regiuni precum SUA (700 dolari), Canada (900 dolari) si Anglia (560 lire).

Specificatiile hardware oficiale ale BlackBerry Priv pot spune ca sunt destul de impresionante. Telefonul include ecran de 5.4 inch curbat in ambele parti cu rezolutia QHD, 2560×1440. La interior avem o platforma hardware performanta compusa din: procesor cu 6 nuclee Snapdragon 808, placa grafica Adreno 418, 3GB RAM si 32GB stocare.

Camera foto principala are senzor de ultima generatie si este de origine Schneider-Kreuznach. Camera are 18 Megapixeli. Camera foto de pe partea din fata este de 2 Megapixeli.

Pe langa faptul ca BlackBerry Priv pune accentul pe specificatii hardware de top, telefonul are si functii de securitate foarte avansate.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).