Noul smartphone al celor de la BlackBerry poate fi achizitionat sub forma de precomanda in Marea Britanie contra sumei de 200 lire. Comenzile vor incepe a fi onorate de pe data de 24 Aprilie. La scurt timp dupa lansarea din UK, smartphone-ul va fi disponibil in tari precum Germania, Franta, Canada, America, Arabia si India.

Din punct de vedere al specificatiilor, BlackBerry Leap are un ecran de 5 inch cu rezolutia la 1280×720. Densitatea de pixeli este de 294ppi. Platforma hardware este compusa dintr-un procesor dual core Snapdragon MSM8960 cu frecventa la 1.5 GHz, 2Gb memorie Ram si chipset grafic Adreno 225.

Capacitatea interna de stocare este de 16Gb. BlackBerry Leap include slot microSD ce permite adaugare de card cu capacitatea de pana la 128Gb. Camera foto principala este de 8 Megapixeli iar cea secundara de 2 Megapixeli. Bateria din dotare are capacitatea de 2800 mAh. Sistemul de operare este BlackBerry 10 in varianta 10.3.1.

blackberry 1

 

blackberry 2

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).