beoplay h7 1

Firma daneza Bang & Olufsen, foarte bine cunoscuta datorita produselor audio din zona high end, si-a extins gama de casti wireless cu noul model intitulat BeoPlay H7. Castile sunt fabricate din materiale premium, piele si aluminiu, si au un pret de achizitie pe masura, 330 lire.

Bang & Olufsen BeoPlay H7 ofera butoane de operare de tip touch si se conecteaza la smartphone sau orice alt device prin intermediul Bluetooth 4.1. Fiecare difuzor in parte este echipat cu driver de 40mm iar castile au o frecventa de raspuns intre 20 – 22,000Hz.

Incarcarea se realizeaza prin intermediul portului microUSB. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 20 de ore iar incarcarea completa a acesteia dureaza in jur la 2 ore jumate. Bateria are capacitatea de 770 miliamperi. Castile pot fi folosite si in modul cu fir datorita includerii in dotarea standard a unui cablu de 1.2 metri.

beoplay h7 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).