Noile telefoane din portofoliul celor de la Samsung, Galaxy S6 si S6 Edge, sunt device-uri deosebite atat din punct de vedere hardware cat si al design-ului. Cu toate acestea pentru unele persoane aceste aspecte nu sunt de ajuns. In ajutorul lor vine firma de origine vietnameza Karalux.

Pentru suma de 400 dolari posesorii de Samsung Galaxy S6 si S6 Edge pot opta pentru placarea telefonului cu aur de 24 carate. Aurul se regaseste pe margini si in jurul camerei foto. Conform specialistilor Karalux, procesul de placare cu aur dureaza 3 ore.

gold plated s6 s6 edge 1

gold plated s6 s6 edge 3

gold plated s6 s6 edge 4

gold plated s6 s6 edge

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).