Pe internet au fost publicate detalii despre viitorul smartphone Lenovo intitulat Vibe X3 Lite (nume de cod Legend K51c78 lemon X3 Lite). Device-ul este unul din zona de mijloc avand specificatii hardware destul de bune. Conform zvonurilor, phablet-ul va costa in jur la 141 dolari.

Lenovo Vibe X3 Lite include ecran de 5.5 inch cu rezolutia Full HD, 1920×1080. La interior avem un procesor octa core de 1.3GHz, 2GB RAM, si 16GB stocare. Pe partea din spate gasim o camera foto de 13 Megapixeli iar in fata, o camera cu senzor de 5 Megapixeli. Smartphone-ul are preinstalat sistemul de operare Android 5.1 si include in dotarea standard o baterie de 3300 miliamperi.

Din ceea ce se poate observa din imaginea de mai jos, Lenovo Vibe X3 Lite este echipat cu senzor de amprenta, acesta fiind pozitionat pe spate sub camera foto. Smartphone-ul are conectivitate 4G LTE si masoara in grosime 8.7 milimetri. lenovo vibe x3 lite

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).