Noile smartphone-uri Samsung din zona high end sunt device-uri impresionante datorita specificatiilor hardware, a design-ului si a materialelor de o calitate foarte ridicata.

Viitorul Samsung Galaxy S7 va ridica oare stacheta in ceea ce priveste modul in care se prezinta la nivel vizual sau producatorul sud coreean se va limita doar in a imbunatatii specificatiile hardware?

Site-ul 3DFuture este de parere ca Samsung va continua pe aceeasi linie pe care a pornit odata cu lansarea a Galaxy S6: design si materiale de top. Acestia au realizat o serie de imagini concept in care ne este prezentat viitorul Samsung Galaxy S7.

s7 4

s7 1

s7 2

s7 3

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).