Marele producator taivanez Asus a anuntat lansarea unui smartphone de buget ce se axeaza in principal pe o baterie cu capacitate foarte generoasa. Este vorba despre Asus Zenfone Max iar device-ul este echipat cu o baterie de 5000 miliamperi. Smartphone-ul are procesor quad core Snapdragon 410 cu frecventa la 1.2GHz, 2GB RAM si ecran IPS de 5.5 inch cu rezolutia 1280×720.

Ca si stocare interna avem 16GB iar telefonul este dotat cu slot microSD. Pe partea de software, Asus Zenfone Max are preinstalat sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Camera foto principala este de 13 Megapixeli si include autofocus cu laser si blitz dual LED. Camera frontala are senzor de 5 Megapixeli. De mentionat este ca smartphone-ul are conectivitate dual SIM si 4G LTE. Perioada de lansare este luna Octombrie.

asus zenfone max

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).