Smartphone-ul din zona de buget Asus ZenFone Go, conform informatiilor aparute, urmeaza a debuta pe piata spre sfarsitul lunii Iulie. Ne putem face o idee la cum va arata noul device gratie unei imagini aparute recent pe internet.

asus-zenfone-go

Referitor la specificatiile hardware, Asus ZenFone Go va avea un ecran de 5 inch cu rezolutia 720p, procesor quad core MediaTek MT6582, 2GB RAM si 8GB stocare interna. Camera principala este de 8MP iar camera frontala pentru selfie-uri de 2 Megapixeli. Smartphone-ul va fi disponibil in mai multe culori si va oferi suport doar pentru conexiunea 3G. Device-ul nu va fi capabil de 4G.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).