Asus ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe 1

Smartphone-urile Asus ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe au aparut online sub forma de imagini neoficiale. Modelul standard de ZenFone 3 din cate se pare va fi acoperit atat in partea din fata cat si in cea din spate cu sticla 2.5D.

Pe margini telefonul va avea insertii din aluminiu iar design-ul va fi unul slim. Daca privim atent pozele, in partea din spate putem vedea camera foto ce include blitz LED in doua culori si functie de autofocus pe laser.

Sub camera gasim un buton care cel mai probabil este folosit pentru pornirea smartphone-ului. Toate sansele ca acest buton sa integreze si senzor de amprenta.

Asus ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe vor fi super telefoane echipate cu port USB de tip C, camera frontala cu blitz LED si procesor Intel quad core de cea mai noua generatie.

Asus ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe 2

ZenFone 3 Deluxe vine si el cu design metalic. Cu ce difera acest model fata de varianta standard de ZenFone 3 este butonul de Home situat chiar sub ecran.

Langa acest buton de-o parte si de alta avem butoane de operare de tip capacitiv. Butonul de pornire este plasat pe partea laterala a telefonului.

Asus ZenFone 3 va fi oferit in culorile auriu, argintiu si negru. Asus va prezenta noul model de ZenFone pe la sfarsitul lunii Mai in cadrul festivalului de tehnologie Computex 2016.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).