Asus Zenfone 2E recent a fost facut disponibil spre vanzare pe piata din SUA. Telefonul este comercializat de unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila precum si de cateva magazine.

Avem de-a face cu un device entry level, pretul sau fiind de 120 dolari. Asus Zenfone 2E are un ecran IPS de 5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor dual core Intel si suporta conectivitate 4G LTE. In zona de memorie si stocare avem 1GB RAM, slot microSD si 8GB stocare interna.

Sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop cu interfata ZenUI iar bateria are capacitatea de 2500 miliamperi. Camera frontala are un senzor de 2 Megapixeli iar camera principala este de 8 Megapixeli si include blitz LED.

zenfon 2e 1

zenfone 2e 2

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).