Asus VivoMini VC65R 1

Marele producator taivanez Asus a lansat de curand mini PC-ul Asus VivoMini VC65R. Dupa parerea mea mini calculatorul arata foarte bine iar configuratia de la interior este una foarte capabila.

Ca si dimensiune, Asus VivoMini VC65R pot spune ca este destul de mic. Carcasa are design atractiv iar ca si look se potriveste de minune pe orice birou. El poate fi asezat atat in pozitie verticala cat si pe orizontala.

Asus VivoMini VC65R 3

PC-ul de la Asus poate fi configurat sa fie foarte puternic. Cel mai performant model are in echipare procesor quad core Intel de cea mai noua generatie.

Modelul este Core i5 6400T iar acesta atinge frecventa maxima de 2.8GHz. Dupa parerea mea procesorul este super bun mai ales ca avem un calculator atat de mic.

Cantitatea minima de memorie instalata pe calculator este de 4GB RAM. PC-ul de la Asus poate fi configurat sa aiba pana la 16GB RAM. Eu cred ca ideal este ca Asus VivoMini VC65R sa fie dotat cu 8GB RAM.

Asus VivoMini VC65R 2

In PC se pot instala hard disk-uri de capacitate mare. Daca se merge pe mana unui SSD, se pot pune pana la doua de astfel de unitati de 128GB. Daca vrei la interior hard disk clasic, se pot instala hard disk-uri de pana la 1TB.

Cu toate ca avem o carcasa mica, Asus a reusit cumva sa includa unitate optica DVD-RW. E de apreciat faptul ca a fost instalat acest accesoriu.

Asus VivoMini VC65R vine in dotarea standard inclusiv cu tastatura si mouse wireless. Pretul de 650 dolari pentru modelul standard este insa cam mare.

Asus VivoMini VC65R 4

Asus VivoMini VC65R 5

Asus VivoMini VC65R 6

Via: PCAuthotity.com Sursa: Asus.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).