Asus Transformer Book T100HA 4

Asus a lansat o varianta cu sistem de operare Windows 10 a laptop-ului cu ecran detasabil Asus Transformer Book T100HA. Laptop-ul Asus poate fi folosit atat pe post de tableta prin detasarea ecranului cat si pe post de laptop prin conectarea tastaturii.

Ca si design, eu zic ca Asus Transformer Book T100HA arata foarte bine. Partea din spate a tabletei este din aluminiu. Laptop-ul este oferit in mai multe culori atractive.

Asus Transformer Book T100HA 3

Ecranul este unul cu diagonala de 10 inch si rezolutie HD, 1280×720. Dupa parerea mea rezolutia este decenta, insa era de preferat un ecran Full HD la diagonala de 10 inch.

Asus Transformer Book T100HA 5

Atat tableta cat si tastatura detasabila vin cu baterii la interior. Asta inseamna ca device-ul ofera o autonomie foarte buna la utilizare. Asus promite ca bateria tine pana la 12 ore.

Asus Transformer Book T100HA are o platforma hardware destul de performanta. Inima gadget-ului este procesorul quad core Intel Atom x5-Z8500 de 2.24GHz.

Procesorul este unul dintre cele mai performante modele de Intel Atom. Ca si memorie RAM se poate alege intre doua modele: unul cu 2GB RAM si unul cu 4GB RAM.

Asus Transformer Book T100HA 7

Modelul de baza este echipat cu stocare interna destul de mare, 32GB. Sunt insa variante ale gadget-ului si cu 64GB sau 128GB.

Eu cred ca Asus Transformer Book T100HA este o combinatie de laptop/tableta destul de reusita. Ce nu-mi place este ecranul cu rezolutie cam mica.

La 350 dolari pentru modelul de baza sunt de parere ca pretul e destul de ok.

Asus Transformer Book T100HA 8

Via: Dnaindia.com Sursa: Asus

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).