asus-rt-ac5300

Asus a lansat cel mai rapid router wireless de pe piata. ASUS RT-AC5300 este un router Tri-Band WiFi 802.11ac (pe 3 benzi) ce are la interior procesor dual core de 1.4GHz si inclusiv memorie RAM de 512MB.

ASUS RT-AC5300 functioneaza pe doua benzi de 5GHz, fiecare din banda fiind capabila de 2167Mbps, si pe o banda de 2.4GHz ce poate atinge pana la 1000Mbps.

Cele trei benzi combinate ofera o latime totala de 5334Mbps. Aceasta banda generoasa permite conectarea simultana a diverse device-uri, video streaming la rezolutia 4K, viteze mari de download si sesiuni de online gaming fara a sti ce inseamna lag-ul sau intreruperile.

ASUS RT-AC5300 are 8 antene detasabile, 4 porturi Gigabit Ethernet, un port USB 3.0 si unul USB 2.0.

Datorita tehnologiei Tri-Band Smart Connect, din cele trei benzi disponibile, router-ul o alege pe cea mai rapida pentru fiecare din device-urile conectate.

Router-ul selecteaza banda optima in functie de cat de performant este device-ul si in functie de taria semnalului.

ac5300

ac5300 1

Sursa: Guru3D.com TheVerge.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).