Cand vine vorba de routere WiFi, Asus cu siguranta se pricepe sa scoata modele foarte aratoase si extrem de performante. Un exemplu perfect este Asus RT-AC5300, care este considerat in acest moment cel mai rapid router WiFi din lume.

Asus RP-AC68U 1

Asus a lansat un nou model de router extrem de performant si cu un design special. La prima vedere Asus RP-AC68U arata ca si un cub. Carcasa este neagra si are lumini de culoare rosie ce ii dau router-ului un aspect deosebit. Ca si dimensiuni este destul de mic.

Asus RP-AC68U este un router cu specificatii excelente. Acesta functioneaza in felul urmator: se conecteaza la router-ul pe care il ai deja instalat acasa si prelungeste banda acestuia cu pana la 1900Mbps.

Asta inseamna ca in camerele unde nu ai avut semnal, de acum incolo ai la dispozitie o banda cu latime foarte mare care iti permite sa urmaresti filme online in calitate HD sau sa te relaxezi cu diverse jocuri multiplayer pe internet.

Asus RP-AC68U 2

Asus RP-AC68U are la interior un total de 4 antene care ofera un semnal excelent in toata casa. Gadget-ul este dotat cu port USB 3.0 si 5 porturi Gigabit Ethernet.

Router-ul de la Asus este dotat inclusiv cu LED-uri care indica cat de puternic este semnalul WiFi in camera in care este asezat. Inca nu se stie cat va costa Asus RP-AC68U.

Asus RP-AC68U 3

Asus RP-AC68U 4

Via: Techpowerup.com Sursa: Asus.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).