asus rog mouse

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat lansarea a doua produse destinate pasionatilor de gaming: mouse optic ROG Sica si mousepad-ul Whetstone.

rog sica

Mouse-ul ROG Sica beneficiaza de o constructie din material siliconat ceea ce ii confera un control precis, durabilitate si portabilitate excelenta. ROG Sica are un design ambidextru optimizat pentru sesiunile de gaming online.

Senzorul optic din dotare este capabil de 5000 DPI si viteze de pana la 330cm pe secunda. Software-ul permite diferite setari, customizarea functiilor butoanelor si setarea efectelor luminoase. Mouse-ul include un port USB 2.0 aurit.

mousepad

Mousepad-ul ROG Whetstone are o suprafata de silicon ce ii asigura precizie si control. Marginile sunt rotunjite iar grosimea totala este de doar 2 milimetri. Suprafata de silicon este rezistenta la apa ceea ce este foarte util cand se doreste curatarea mousepad-ului.

Atat mouse-ul cat si mousepad-ul beneficiaza de culorile specifice Republic Of Gamers (ROG): rosu si negru.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).