Asus Ecchellon X One 1

Pe internet au aparut imagini concept cu un smartphone Asus care arata pur si simplu senzational. Smartphone-ul intitulat Asus Ecchellon X One ne este aratat in doua variante de culori si pot spune ca fiecare model arata extrem de bine.

Designer-ul care a realizat aceste imagini, prezinta telefonul ca avand carcasa din metal. Singura zona care nu este din metal e logo-ul Asus ce poate fi observat in partea de jos in dreapta.

Logo-ul este realizat din materiale speciale care ofera o aderenta excelenta. Partea cu logo-ul Asus poate fi demontata pentru a avea acces la slotul microSD si cardul SIM.

Asus Ecchellon X One 3

Pe spate avem senzorul de amprenta si camera foto de 16 megapixeli cu bliz LED dual. Conceptul Asus Ecchellon X One include componente hardware performante si de cea mai noua generatie. Ecranul de 5.5 inch are rezolutie QHD, 2560×1440, si este protejat de sticla super rezistenta Corning Gorilla Glass 5.

Configuratia hardware este compusa din procesor Intel quad core, 4GB RAM si o stocare foarte generoasa de 128GB.  Bateria ce alimenteaza smartphone-ul are capacitatea mare de 3500mAh.

Asus Ecchellon X One ruleaza viitorul sistem de operare de la Google, Android N si are camera selfie de 8 megapixeli.

Mie personal imi place foarte mult cum arata smartphone-ul. Mi se pare o idee excelenta insertia de plastic cu logo-ul Asus ce poate fi demontata pentru a avea acces usor la slotul microSD si cardul SIM.

Sper ca Asus sa se inspire dupa aceste imagini cand va lansa urmatorul Asus ZenFone sau o alta serie de telefoane cu specificatii de top.

Asus Ecchellon X One 5

Asus Ecchellon X One 2

Asus Ecchellon X One 4

Via: Themobileindian.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).