Compania franceza Archos a anuntat lansarea smartphone-ului 50d Helium. Avem de-a face cu un telefon de buget ce va debuta pe piata din America in decursul lunii Iulie la pretul de 129 dolari. Archos 50d Helium va fi bineinteles disponibil si in Europa tot prin luna Iulie iar pretul mai mult ca sigur va fi de 129 euro.

Specificatiile smartphone-ului sunt destul de bune avand in vedere pretul. Procesorul este un quad core Qualcomm Snapdragon 410, avem 1GB RAM memorie, 8GB stocare interna si slot microSD. Ecranul din dotare cu diagonala de 5 inch este de tip IPS si are rezolutia 1280×720.

Camera principala este de 13 Megapixeli si include LED flash. Camera frontala responsabila de selfie-uri are senzorul de 5 Megapixeli. Alte dotari includ: baterie cu capacitatea de 2100 miliamperi, dual SIM, 4G LTE si sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

archos_50dhelium 1

archos_50dhelium 2

archos_50dhelium 3

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).