iphone 6

In magazinele Apple Store din San Francisco si New York, Apple a ales un mod cu totul deosebit de a prezenta noua tehnologie 3D Touch de pe recent lansatele iPhone 6S si 6S Plus.

In aceste magazine producatorul american a instalat mese a caror suprafata este practic un ecran de tip touch care creeaza un efect de valuri spectaculos de fiecare data cand utilizatorul interactioneaza cu noul iPhone, ce este asezat pe aceasta masa.

Noua functie 3D Touch de pe iPhone 6S si 6S Plus poate identifica nivelurile de presiune cu care se apasa pe ecran. La o apasare mai lunga se pot deschide diverse meniuri speciale.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).