ipad air

Conform unor informatii aparute recent, din cate se pare Apple nu are de gand sa lanseze anul acesta o noua varianta a tabletei de 9.7 inch iPad Air. Aparent compania se afla in plina dezvoltare a tabletelor iPad Pro de 12.9 inch si iPad Mini 4. Lansarea unui nou iPad Air este amanata pentru anul viitor.

Referitor la tableta iPad Pro, aceasta e foarte probabil sa fie lansata oficial in jurul lunii Septembrie. Zvonurile aparute pe internet indica faptul ca device-ul va include 4 difuzoare, fiecare pozitionat in colturile tabletei, port USB de tip C si stylus. De mentionat este ca e posibil ca Apple sa ofere pentru iPad Pro, tastatura si mouse ca si accesorii optionale.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).