baterry

In acest moment marea problema a telefoanelor mobile este bateria. In cele mai fericite cazuri o baterie de pe un smartphone de ultima generatie tine la o utilizare intensa aproximativ o zi.

In aceasta situatie se afla atat telefoanele cu sistem de operare Android ca si cele cu iOS, iPhone-urile.

Marii producatori precum Samsung, Sony, Huawei etc, ofera posibilitatea de a cumpara baterii externe pentru smartphone-uri sau huse ce vin cu baterie inclusa.

In cazul telefoanelor mobile iPhone pana in acest moment nu a existat o husa cu baterie inclusa realizata de Apple.

Smart Battery Case 2

Iata ca Apple decide sa intre in mod oficial pe acest segment prin lansarea a Smart Battery Case. 

Husa este compatibila cu iPhone 6 si 6S si are inclusa o baterie ce ofera o autonomie de pana la 25 ore in cazul convorbirilor, 18 ore in cazul utilizarii conexiunii de internet LTE si in jur la 20 ore daca se ruleaza fisiere audio si video. Smart Battery Case este la vanzare pe site-ul Apple la pretul de 100 dolari.

Smart Battery Case 8

Dupa parerea mea husa arata destul de bine. Pe partea din spate se poate observa bateria iesita un pic in afara.

Husa protejeaza foarte bine telefonul, marginile si zona din spate fiind complet acoperite. Bateria din husa se conecteaza la telefon prin intermediul portului Lightning.

Smart Battery Case 5

La interior husa este captusita cu material fin iar partea exterioara este din silicon. Cand Smart Battery Case este conectat la iPhone, pe ecranul telefonului sunt afisate informatii despre nivelul de incarcare a bateriei.

In opinia mea Smart Battery Case este un accesoriu foarte util, insa ca toate produsele Apple, e cam scump.

Smart Battery Case 3

Smart Battery Case 7

Smart Battery Case 1Smart Battery Case 4

Smart Battery Case 6

Via: The Verge Sursa: Apple

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).