Antec, compania producatoare de carcase si surse pentru PC, a pus la dispozitie spre vanzare carcasa de dimensiuni compacte Antec P50 Window. Pretul de achizitie este de 60 de lire (83.64 euro).

Precum si numele sugereaza, partea laterala este dominata de panoul transparent. Ce este special la aceasta carcasa este faptul ca in interior include doua compartimente ce separa hard disk-ul, unitatea optica si sursa de restul componentelor.

Panourile laterale sunt din material policarbonat iar carcasa include 3 ventilatoare preinstalate: 2x120mm si 1x80mm. Acestea sunt pozitionate in partea din fata a carcasei. Antec P50 Window suporta un numar total de 7 ventilatoare. Pe langa cele preinstalate, se pot instala optional in zona de deasupra 2 ventilatoare de 80mm si 2 de 120mm.

Antec P50 Window este compatibila cu placi de baza Micro ATX si Mini ITX. Carcasa poate gazdui placi video cu lungimea de pana la 300mm si permite instalarea de cooler pentru procesor cu inaltimea de pana la 130mm.

Carcasa dispune de 2 bay-uri de 2.5 inch pentru instalarea de unitati de stocare de tip SSD si 3 bay-uri de 3.5 inch pentru hard disk-uri.

Pe partea frontala a carcasei avem fan controller-ul integrat si 4 porturi USB (2xUSB 3.0 si 2xUSB 2.0). De asemenea tot pe partea din fata regasim mufe pentru boxe si microfon.

antec 1

antec 2

antec 3

antec 4

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).