Allview Soul X20 review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Allview Soul X20 review in romana

In carcasa eleganta si destul de slim, avem incorporat un acumulator echipat cu fast charging 18W si capacitate de 5000mAh.

Prima data haideti sa aflam cum se descurca smartphone-ul pe partea de viteza incarcare.

INCARCARE

Pragul 3% – 95% a fost realizat in 1 ora si 27 minute. Decent. Insa, era de preferat un fast charging mai puternic de 18W pentru o incarcare full de cel mult 60 minute durata. Oricum, incarcarea device-ului este rezonabil de rapida.

ANIMATIE INCARCARE

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH ‘Dynamic’ (max 120Hz)

Testul de autonomie a fost realizat cu aplicatia PCMark. Benchmark-ul a rulat continuu pentru aproape 11 ore. Nu-i rau 🙂 Asta se ‘traduce’ intr-o autonomie reala (utilizare intensa) de aproximativ 8-9 ore. Din nou spunem: nu-i rau 🙂

Allview Soul X20 review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Pe segmentul de conectivitate, smartphone-ul este bine pus la punct.

FISA TEHNICA

# 4G, NFC, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.2, USB C 2.0 cu OTG

# Dual SIM, MicroSD dedicat, jack 3.5mm

# Senzori – accelerometru, lumina, proximitate, compas

# Scanner amprente (incorporat in butonul de power), deblocare faciala

O SCURTA OBSERVATIE

Pe site-ul oficial Allview apare ca smartphone-ul dispune de giroscop. Cu toate acestea, aplicatia Device Info HW raporteaza faptul ca senzorul ‘Gyroscope’ lipseste.

Allview Soul X20 review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Modelul primit de noi in teste a venit cu urmatoarele accesorii – husa TPU, incarcator 18W, cablu USB C, cheita SIM, documentatie, folie display (preaplicata) si certificat garantie.

HUSA

Husa oferita standard este de calitate buna. Ea se ataseaza usor si ofera o buna protectie partii din spate si marginilor.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).