Noutatile si informatiile care le public pe site sunt de obicei despre diverse gadget-uri din lumea tehnologiei. Urmatorul gadget, daca poate fi numit asa, e un pic mai neobisnuit: o pereche de adidasi cu lumini LED.

Adidasi cu lumini LED 1

Incaltamintea este oferita in negru sau alb iar luminile LED se gasesc chiar in partea de jos. Ca si aspect adidasii arata foarte bine. Design-ul este unul tineresc foarte placut ochiului.

Adidasi cu lumini LED 2

Revenind la lumini, LED-urile pot fi setate in 7 culori diferite.  Luminile pot fi facute sa palpaie sau sa isi schimbe culoarea instantaneu.

LED-urile sunt alimentate de o baterie ce ofera o autonomie de pana la 6 ore. Incaltamintea poate fi purtata si fara ca LED-urile sa fie iluminate. Incarcarea bateriei se face prin portul USB aflat in adidasi.

Adidasi cu lumini LED 5

Chiar daca la prima vedere poate parea un pic ridicol sa porti o pereche de adidasi cu lumini LED, mie mi se par chiar utili.

Daca te deplasezi noaptea cu bicicleta sau pur si simplu iti place sa iesi la alergare pe timp de noapte si ai de-a face cu trafic, poti fi observat foarte usor. Luminile clar sunt pentru timp de noapte.

Pretul acestor adidasi cu lumini LED este de 90 dolari. In banii nostri asta vine cam 370 lei.

Adidasi cu lumini LED 10

Adidasi cu lumini LED 6

Adidasi cu lumini LED 11

Sursa: Trendhunter.com Electricstyles.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).